HTML

Deep & Meaningful

Friss topikok

A blog REFLEXIÓIMAT tartalmazza, melyeket munkáim - terápiáim, csoportjaim, oktatói munkám - valamint személyes életem inspirált. Az írás természetes közegem, és létszükségletem.

A blog ilyformán SZUBJEKTÍV meglátásaimat, érzéseimet, és nem az objektív valóságot tükrözi.

FELELŐS VAGYOK AZÉRT, AMIT ÍROK, DE AZÉRT NEM, AMIT OLVASOL.

A blog kizárólagos célja mély önreflexióim lejegyzése, (szublimáció, élményfeldolgozás és a pszichológiai kultúra gazdagítása), a jelenségek reflexiója, példák, tapasztalatok útján. Fő célom ezáltal az Olvasó felé az edukálás, az oktatás és "adás".

Igen, ADNI szeretnék. Akarok, tudok, működik. Nem nárcisztikus okokból, bár kétségtelen, hogy a velem és másokkal történt  hányattatások elkerülésére motiválom az olvasót, így jóvátételi motivációm az van.

Ha bármi irritál, azt jelezd, és változtatok. Kérlek. 

Tudsz KOMMENTELNI Facebook belépővel, vagy akár - ha ez nem tetszik - egyszerűen belépőt és jelszót kérhetsz a blog.hu-ra. Minden kommentért és hozzászólásért nagyon hálás vagyok. Magánlevélben is kereshetsz (név szerint nyilvántartok mindenkit, akinek megadtam a blog linkjét, így talán tudod, hogyan érsz el). Kommentben ne használd a valódi nevemet,  mert akkor sajnos kimoderállak.

Tematikusan kereshetsz a jobb oldali sáv CÍMKÉK pontjával, ajánlom figyelmedbe a dinamikus terápiáról, áttétel-viszontáttétel, képalkotó munka, transzperszonális és egyéb pontokat. Folyamatosan bővül majd a csoportvezetés is. A személyes reflexióim többnyire a kapcsolataim címkével vannak ellátva.

Személyes életem szereplői bizonyos esetekben esetleg felismerhetők, de mivel vállalták, hogy az életem részei, ezzel vállalták azt is, hogy hordoznak engem, a következményeimmel együtt, azaz blogolok róluk. Ez többnyire tudtukkal, vagy legalábbis utólagos tájékoztatásukkal történik (indokolt esetek kivételével).

Rájuk hivatkozva, az új olvasók kedvéért megkönnyítem a blog megértését pár további infóval:

MyMother= önismereti terápiám vezetője (Királynője, Nagyasszonya) 2005-2009 között, ortodox analitikus szemléletű (nem transzperszonális)

MyFather= jelenlegi önismereti terápiám vezetője, mesterem, Magyarország egyik legismertebb férfiterapeutája, aki dinamikusan képzett, transzperszonális szemléletű

Napsi = lányom

K. = lelki társam és szerelmem (2013 nyár-ősz) 

O.,R.,I., SZÉ, MT, SZO, Cs. = közelebb álló emberek, barátaim, csopvez.társaim

MyShadow = egy ember, aki nagyon rosszindulatú velem, a szó minden elképzelhető értelmében (magánéleti területen)

Klienseim esetében mindenkor teljesen fiktív rövidítéseket használok, ezek ráadásul nem is állandóak, egy kliensnek 2-3 betűjele is lehet. A jövőben és a jelenben valamennyi kliensemtől írásos hozzájárulást kérek majd élményeik, tapasztalatuk oktatási céllal való felhasználásához.  Egyetlen kliensemről  sem szólok felismerhetően, vagy névvel. Nem is "utalgatok", nem is "üzengetek". 

Szakmai szempontból, a dinamikus terápia, hipnoterápia, komplex művészeti terápia témakörében mozgok. 

Ha a világ egyéb részeivel kapcsolatos tapasztalatokról írok, az a SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNYEMET fejezi ki.

NE TALÁLGASS rólam, hanem kérdezz, ha van mit.

 Kérlek, a blog címét NE ADD MEG MÁSNAK, mert csak szakmai, ZÁRT körnek szánom. Azért se tedd, mert ha esetleg mégis terjesztené valaki, az a blog MEGSZŰNÉSÉT eredményezné, és kár lenne érte.

 

Címkék: blogírásról BLOGSZABÁLYZAT BLOG SZEREPLŐI!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://selfreflection.blog.hu/api/trackback/id/tr665607068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása